Marktdag 2023 info

Marktdag 2023 info/programma

Gezellige marktdag met een groot aanbod plant- en stekmateriaal, kruiden en diverse biologische en duurzame producten. Onze eigen kwekerij is open en er is natuurlijk een grote kraam met producten van Het Blauwe Huis zelf. Het erf is opengesteld, we zetten een informatieve wandelroute van 1,8 km over het hele erf uit en er zijn rondleidingen.

Voor tussen het winkelen en wandelen door kun je terecht op het horecaplein met live muziek van Le Roi Mort. Het Blauwe Huis heeft verse kruidenthee, krentenwegge en drankjes, er is koffie van de barista en lunchkramen met crêpes, soep, broodjes, falafel, vegan hapjes en schepijs. Hieronder het volledige overzicht van het markt- en horeca aanbod.

Voor kinderen is er een zandbak en een kleine knutselhoek.
Honden zijn welkom mits ze goed zijn aangelijnd. Honden niet tussen de gewassen laten vanwege de hygiëne, we telen immers voedingsmiddelen. Het erf en de velden is geen uitlaatgebied, ongelukjes graag meteen opruimen.

Programma:

Voor het volledige programma aanbod verwijzen we u naar de website van het Kruidenbedrijf Het Blauwe Huis. Daar staat ook het meest actuele aanbod van marktkramen en horeca die u kunt bezoeken tijdens de Marktdag.