Bestuur

Voorzitter: Eymert van Manen. Zelfstandig ondernemer, consultant en projectmanager in de culturele sector.
Secretaris: vacature
Penningmeester: John de Brabander. Gepensioneerd wetenschappelijk onderzoeker en onderwijscoördinator oogheelkunde bij de Universiteit Maastricht.
Lid: Annette Harberink. Biologisch-Dynamisch boerin op Keizersrande. Een gemengd landbouwbedrijf met natuur en waterbeheer in de uiterwaarden van de IJssel.

Het bestuur van de stichting vergadert een aantal keren per jaar, draagt zorg voor het realiseren van de doelstellingen van de stichting. De werkzaamheden variëren van beleid maken en beslissingen nemen, tot het schrijven van nieuwsbrieven, het beheren van onroerend goed en het financiële beheer.